İbrahim Çeçen Vakfı’nın Yaptırdığı ve Yenilenen Van Erciş Nezahat Çeçen İlköğretim Okulu

Erciş ilçesinde 2011 yılında yaşanan 7,1 şiddetindeki yıkıcı depremin akabinde Ercişli çocuklar okulsuz kalmasın diye İbrahim Çeçen Vakfı, Nezahat Çeçen adına yaptığı prefabrik okulu unutmadı.

İbrahim Çeçen Vakfı, ilçede Latifiye mahallesinde eğitim öğretime devam eden okulu Sömestr tatili boyunca iç ve dış cephesini, lavabolarını, merdiven ve elektrik aksamlarını onararak daha iyi bir seviyeye getirdi. Yapılan tadilat ve onarımlar için kullanılan bütün malzemelerin Erciş esnafından alındığı kaydedildi. Okulu ziyarete gelen İbrahim Çeçen Vakfı Genel Müdürü Meral Dinçer ve katılımcıların onuruna Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar tarafından bir yemek tertiplendi. Okul idaresi tarafından hazırlanan teşekkür belgelerini Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar ile Erciş ilçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek tarafından vakıf yöneticilerine takdim edildi.