İbrahim Çeçen Vakfı 7. Ankara Bursiyer BuluşmaToplantısı

İbrahim Çeçen Vakfı 7. Bursiyer Toplantısını 4 Mart 2017 tarihinde, Latanya Otel’de düzenlendi.

Program, IC Vakfı Kurucumuz ve IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim ÇEÇEN, IC Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Günseli Çeçen, IC Vakfı Başkan Yardımcısı Aslı Çeçen ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Çeçen’in katılımı ile gerçekleşti. IC Vakfı Tanıtım filminin gösterimi ve  IC Vakfı Müdürü  Meral DİNÇER’in, vakfın bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu projeler ve gelecekteki hedefler ve planlamalarla ilgili açılış konuşması ardından, Sayın İbrahim Çeçen, Bursiyer ve mezun bursiyelere hitap eden bir konuşma yaptı.

Programda,IC Vakfı tarafından geçmiş yıllarda eğitim bursu almış ve iş hayatına atılmış mezunlar konuşma yaparak, öğrencilik hayatları boyunca IC Vakfı’nın kendilerine sağladığı maddi ve manevi destekleri anlattılar. IC Vakfı, 7. Bursiyer Toplantısı TRT spikeri Ekrem TAMER’in “İletişimde Diksiyon ve Beden Dilinin Önemli” başlıklı eğitim sunumu ile devam etti.