İstanbul Bursiyer Buluşması

İbrahim Çeçen Vakfı İstanbul Bursiyer Toplantısı 8 Nisan 2017 tarihinde,  Hilton İstanbul Bomonti Otel & Conference Center Otel’de düzenlendi.

Program, IC Vakfı Müdürü  Meral DİNÇER’in, vakfın bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu projeler ve gelecekteki hedefler ve planlamalarla ilgili açılış konuşması ardından, İstanbul’daki IC Vakfı Bursiyerleri ve Mezun Bursiyerlerin deneyimlerini paylaşmaları ile devam etti.

IC Vakfı tarafından geçmiş yıllarda eğitim bursu almış ve iş hayatına atılmış mezunlar konuşma yaparak, öğrencilik hayatları boyunca IC Vakfı’nın kendilerine sağladığı maddi ve manevi destekleri anlattılar. IC Vakfı, İstanbul Bursiyer Toplantısı ,Uzman Psikolog  Arife Tamer ve Canan Serttaş’ın “İletişim Becerileri” başlıklı eğitim sunumu ile devam etti.