İbrahim Çeçen Vakfı ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İşbirliğiyle “Akademik Teşvik Ödül Töreni” Düzenlendi

İbrahim Çeçen Vakfı tarafından her yıl Üniversitemiz akademisyenlerine verilen akademik teşvik ödülleri,  düzenlenen programla ödüle hak kazanan akademisyenlerimize verildi.

İbrahim Çeçen Vakfı ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi işbirliğiyle “Akademik Teşvik Ödül Töreni” Kültür ve Kongre Merkezinde yer alan Selçuklu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. İbrahim Çeçen Vakfı tarafından yıl içerisinde akademik yayınları ile başarı gösteren akademisyenlerimize her yıl verdiği akademik teşvik ödüllerini bu yıl 135 akademisyenimiz almaya hak kazandı.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, İbrahim Çeçen Vakfının her alanda her zaman Ağrı İbrahim Çeçen üniversitesinin yanında olduğunu ifade ederek; “Sayın İbrahim Çeçen Bey ve Vakıf Müdürü Sayın Meral DİNÇER, Ağrı ilimiz ve üniversitemiz hayrına olan her faaliyette ve projede bizlere destek oluyorlar. Sayın İbrahim Çeçen Bey ile görüşmemizde kendileri Üniversitemiz için her türlü desteği ve imkânı sağlayacaklarını söylediler. Geçmiş yıllarda yaptıkları için ve gelecekte de yanımızda oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.